Manastirea Calapodesti, Bacau
 
:: meniu ::
               
click for different version
 
:: sfat ::
 
Pentru o mai bună afişare a acestui site, va rugăm să folosiţi Firefox în loc de Internet Explorer, care este total depăşit de situaţie! De asemenea, utilizatorii de linux trebuie să instaleze fonturile Georgia şi Verdana pentru o redare cât mai fidela a textului.
 

COMUNICĂRI

 
FireFox Link Gimp Link Inkscape Link Linux Link Bluefish Link Digikam Link

12.12.2011: Dupa lupte seculare care au durat cateva zile bune :) am reusit sa aranjez fotografiile din calculator si, implicit, sa mai urca cateva pe site. Cam toate galeriile au acum imagini noi, usor prelucrate şi mai bine organizate. Ne pregatim de Craciun si de Hram si vrem ca totul sa arate cat mai bine.

 

05.12.2011: Am reusit, in cele din urma, sa gasesc putin timp pentru a mai lucra la site, Slava Domnului. In mare parte, am reusit sa rezolv, cu rugaciunile Sf. Cuv. Antipa, problemele ce ma framantau mai mult: coperta si header-ul. De asemenea, am schimbat si meniurile, din imagini in text. Pentru viitor, imi propun sa continui traducerile in celelalte limbi si sa adaug alte materiale foto/video.

 

09.08.2011: Pentru o buna vizualizare a acestui site, va recomandam sa nu folositi Internet Explorer. Oricare alt browser este bun. De asemenea, utilizatorii de linux vor trebui sa instaleze fonturile Georgia si Verdana, folosite in realizarea acestui site, pentru o redare mai fidela a textului.

 

09.08.2011: Multumiri speciale lui Neil, care s-a oferit sa ne ajute cu tot ce tine de javascript, si care face o treaba minunata.